Narudžbe: 032/638-818

O nama

OSNIVANJE

Mesarski obrt “Bođirković” Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa.Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo

Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda.

Kroz ove proizvode danas a i u budućnosti želi se udovoljiti željama potrošača (kupaca) koji traže poželjnu boju, dobar izgled obrađenog mesa, kostiju, masti a nadasave sočnost i zdrav miris i okus.

Općenito ako je riječ o hrani spremni smo kupiti izvoran i kvalitetan proizvod umanjujući značaj cijene. Tradicija proizvodnje koja sa sobom nosi identitet jednog proizvođača veoma je važna unatoč svim trendovima globalizacije. Tradicija je nešto što se ne zaboravlja,a iinovacije koje donosi današnje vrijeme ne treba propustiti. Zato su u mesarsko obrtu “Bođirković” Borovo, stare prokušane recepture osvežili sa novom tehnologijom i postigli u proizvodima ekskluzivitet s prokušanom tradicijom.

Tehnologija prerade mesa je doostigla zavidnu razinu. Mesni proizvodi u tipu obarenih kobasica osvojili su sve kategorije kupaca. Spoznaja da su gotovo svakodnevno proizvodi mesarskog obrta “Bođirković” konzumirani od dječije i svih drugih starosnih skupina a znajući osjetljivost ove proizvodnje u obrtu čine sve da bi osigurali visoku kakvoću proizvoda i stalno prisutnu higijenu kao preventivu zdravlja ljudi. 

Od svog postanka do danas pratimo razvoj mesne industrije, što podrazumijeva razvoj strojeva za preradu mesa, aparata za čuvanje mesa i mesnih prerađevina u klaonicama i trgovinama.

Ponuđenim proizvodom i uslugom stremimo boljem zadovoljenju potreba naših kupaca, kao i kvalitetnijom uslugom u našim trgovinama.

Aktivnim djelovanjem na tržištu želimo dokazati da naši proizvodi svojom kvalitetom i tradicijom daleko premašuju sve uvozne proizvode i da razvojem naše industrije pokušavamo našim radnicima osigurati što bolje uvjete rada i zadovoljenje njihovih financijskih potreba.

Usavršavanjem organizacije proizvodnje i trgovine garantiramo kvalitetu i kvantitetu naših proizvoda radi zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Investiramo u poduzeće s ciljem poboljšanja obrade mesa i mesnih prerađevina, njihovo čuvanje, u prijevozna sredstva i prodajna mjesta.

Proizvodi mesnog obrta BOĐIRKOVIĆ poznati su kao kvalitetan proizvod na tržištu, obrađeni po tradicionalim običajima i recepturama.

Svojim asortimanom pokušavamo Vas približiti kvalitetnijoj prehrani našeg stanovništva

ODNOSI S KUPCIMA

Kao tvrtka orijentirana zahtjevima tržišta mesarski obrt BOĐIRKOVIĆ veliku važnost pridaje odnosima s kupcima. U tu svrhu tvrtka ulaže u daljnji napredak proizvodnje kao i praćenje tržišta a sve sa ciljem da bi zadovoljili sve veće zahtjeve kupaca.

Radnici zaposleni u mesarskom obrt BOĐIRKOVIĆ su mesari, većim dijelom koji su za vrijeme školovanja išli kod nas na praksu a po završetku školstva nastavli raditi u našoj tvrtci. Tu si i naši ljubazni prodavači u mesnicama bez kojih ne bi bilo moguće prodavati naše proizvode.

 

ODNOSI S KUPCIMA

Odgovorni smo prema alatima i strojevima koje koristimo u proizvodnji i preradi mesa, te prijevoznim sredstvima i trgovinama, jer je to naš izvor prihoda i mjesto gdje možemo zadovoljiti sve naše potrebe za radom i životom. Tvrtka nam daje siguran posao i redovniju plaću, zaštitu na radu i odjeću koja je potrebna za posao.

Određuje nas zajedništvo i prijateljski odnos na radnom mjestu.

 

SUSTAVI UPRAVLJANJA

Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa te stalno poboljšavanje kvalitete nastojimo zadovoljiti zahtjevima naših kupaca.

Naš je cilj zadovoljiti naše kupce jer kako poslovica kaže kupac je uvijek u pravu, te isto tako proširiti tržište.

Zahtjevi i zadovoljstvo naših kupaca i potrošača i ostalih zainteresiranih strana (vlasnici, zaposlenici, dobavljači, financijske institucije, društvena zajednica), moraju biti zadovoljni.

Misija je usavršiti dosadašnju kvalitetu koja je bazirana na tradiciji.

Svi naši proizvodi i poslovni procesi utemeljeni su na tradiciji i kvaliteti.

Naše je osnovno opravdanje tradicijska proizvodnja mesnih proizvoda.

Stvaramo povjerenje na temelju naše kvalitete po kojoj smo prepoznatljivi.
U izradi se koriste recepture, kojima se poštuju sva pravila, propisi i zakonska regulativa, čime se omogućava uvid u kvalitetu naših proizvoda.

Rezultat toga je i naša kvaliteta po kojoj smo prepoznatljivi na tržištu.

Posebna pažnja posvećuje se tradicijskoj proizvodnji naših proizvoda.